For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Kunsthistorica en mediëvist Sanne Frequin is genomineerd voor een “Vrouw in de media award 2018”. Frequin doet promotieonderzoek aan de UvA naar de grafmonumenten van de graven van Holland, Zeeland en Henegouwen, en hoe deze zijn gebruikt als politiek propagandamiddel.
Sanne Frequin
Sanne Frequin

De Vrouw in de Media Award 2018 is een initiatief van mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt. De organisatoren van de award willen vrouwen aanmoedigen om zichtbaar te zijn in de media, en willen redacties aanmoedigen om vrouwen vaker zichtbaar te maken. Sanne Frequin werd genomineerd vanwege haar vele mediaoptredens (o.a. bij OVT, Kennis&Co en Verborgen Verleden) en haar blogs op de website Wetenschap.nu.  Ook financierde zij voor haar onderzoek via crowdfunding een 3D-scan van de tombe van Gwijde van Avesnes in de Domkerk in Utrecht.

Stemmen

Stemmen op de Vrouw in de media award kan tot 31 januari op www.vrouwindemedia.nl. Sanne Frequin is genomineerd in de provincie Noord-Holland.