Welke cultuurhistorische waarde heeft natuurhistorisch erfgoed? En op welke manier kunnen deze verhalen de publieke rol van het natuurhistorische museum in de 21ste eeuw versterken? Op zoek naar antwoorden, organiseren wetenschapshistorisch genootschap Gewina en Naturalis Biodiversity Center een themadag. Ook zal er aandacht zijn voor het totaal vernieuwde Naturalis en het nieuwe wetenschapshistorische magazine van Gewina, Wonderkamer.

Detail Summary
Date 29 May 2020
Time 09:45

Sprekers

Tinde van Andel (Universiteit Leiden, Naturalis), Raf de Bont (Universiteit Maastricht), Bernice Bovenkerk (Universiteit Wageningen), Eulàlia Gassó Miracle (Naturalis), Pieter ter Keurs (Universiteit Leiden), Erik de Jong (Universiteit van Amsterdam, Artis), Anne S. Schulp (Universiteit Utrecht, Naturalis), Fenneke Sysling (Universiteit Leiden), Andreas Weber (Universiteit Twente)

Het Auditorium van Naturalis
Darwinweg 2, Leiden

• Gewina leden: €10,-- (incl. voorjaarsvergadering)
  • Niet-Gewina leden: €30,-- (Gewina lidmaatschap kost €42,-- per jaar. Leden ontvangen tweejaarlijks het tijdschrift Wonderkamer en kunnen diverse evenementen bijwonen.)
  • Programma is incl. lunch, koffie, afsluitende borrel, Naturalis entréekosten en themanummer van Wonderkamer
  • Inschrijven of vragen? Stuur voor 19 mei een email naar office@gewina.nl